Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (42020):
  Video super. Polecam! :)
  Tomek, 01.07.2020, Kołobrzeg   
  Listy super :) Polecam w 100%, wszystko pozytywnie
  monika, 03.03.2020   
  Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam.
  Jola83, 28.02.2020   
  Film bardzo profesjonalnie zrobiony:) Córka była pod niesamowitym wrażeniem:)
  Marcin, 20.02.2020   
  Filmy są cudowne! Od trzech lat zamawiamy i dzieciaki są zachwycone, bardzo się cieszą że Mikołaj o nich pamięta i nagrywa dla nich wiadomości :) Mam nadzieję że jeszcze długo będą w niego wierzyć dzięki Elfi! Kiedy przestaną myślę, że filmiki itak z nami pozostaną jako tradycja! Uwielbiamy je oglądać i jak długo będziecie tworzyć nowe będziemy je zamawiać.
  Patrycja, 18.02.2020   
  Wspaniała niespodzianka, nieopisana radość w oczach dzieci :) polecam
  Wioletta, 11.02.2020   
  fantastyczny film, zamówiłam po raz trzeci, polecam każdemu,
  Karolcia, 09.02.2020   
  Film był super(dzieci szczęśliwe) , ale niestety BYŁ .Dostałam maila że mój film zostanie skasowany - niestety nie zdążyłam go przeczytać i jakie było moje zaskoczenie kiedy córka chciała zobaczyć filmik z świąt A tam Filmu brak Trochę czuje sie oszukana, mimo ze dostałam maila-dwa dni to trochę krótko na uprzedzenie że zostanie on zabrany , nie każdy sprawdza pocztę codziennie.
  Karolina, 07.02.2020, Glogow   
  Za nim jeszcze pokazałam wideo dzieciom, sama byłam podekscytowana .Sama zaczęłam wierzyć ze Mikołaj istnieje. Gdy przeczytałam list dzieciom, nie mogły uwierzyć ze Mikołaj napisał do nich list.Były bardzo zadowolone.Wideo od Mikołaja oglądaly przez cale święta tak się im podobał. Były w niebo wzięte gdy widziała Mikołaja,ze on naprawdę istnieje.Także innym dzieciom z rodziny przywrocilam wiarę w Świętego Mikołaja.Jeszcze długo po obejrzeniu filmu nie mogli uwierzyć ze Mikołaj istnieje naprawdę .Bardzo dziękuję za listy i za wideo, którymi mogłam sprawić tyle radości ,nie tylko sobie ale co najważniejsze moim dzieciom i rodzinie.Polecam bardzo fajny pomysł na prezent.
  Sylwia, 07.02.2020, Warszawa   
  Rewelacja Polecam !!!!:)))
  Magdalena, 05.02.2020   
  Polecam wszystkim bo jestem naprawde zadowolona z obslugi i szybkosci dostarczenia zamowienia.
  Paula, 04.02.2020   
  Jak co roku super !
  Roksana, 01.02.2020, Jamielnik k.Iławy   
  Uśmiech wywołany u mojej córki bezcenny,mimo że ma -eścia lat. Super film jakość wspaniała ,szybka realizacja nawet poprawki.Wspaniały prezent dla każdego kto choć na chwile chce być małym dzieckiem-dziękuje że jesteście.
  ewa, 01.02.2020, sulecin   
  SUper!
  Paulina, 30.01.2020   
  Dziękuję :) była radość :)
  LilaToJa, 30.01.2020   
  Super. Jestem bardzo zadowolona a moja córcia jeszcze bardziej:). Córka była zachwycona filmem od Mikołaja - często powraca do oglądania filmu . Zdecydowanie polecam
  Kinga, 30.01.2020, Warszawa   
  Bardzo dobra jakość filmu i szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam. Wspaniały prezent nawet dla dziecka, które zaczyna wątpić w Św. Mikołaja. U nas,dzięki tej wiadomości, udało się przekonać małego o istnieniu Mikołaja. Polecam gorąco.
  Ewa, 30.01.2020, Przemyśl   
  Film zamawiałam już po raz trzeci. Jak zwykle świetnie zrealizowany i dzieci bardzo zadowolone. Jednak w tym roku przykre zaskoczenie - okazało się, że dotychczasowy 2-godzinny termin realizacji zamówienia jest teraz dodatkowo płatny (dwukrotność dotychczasowej ceny!), dostępna jest jeszcze jedna opcja, również droższa, a w dotychczasowej cenie mogę się spodziewać realizacji zamówienia w ciągu 24 godzin! Nigdzie na stronie nie ma o tym wzmianki. Dowiaduję się dopiero, kiedy już przygotuję wszystko do filmu i przechodzę do płatności. Na szczęście mimo wyboru podstawowej opcji otrzymałam film po mniej niż 12 godzinach.
  Zuza, 29.01.2020   
  Zamówiłam dwa listy. Jeden dotarł bardzo szybko i sprawił ogromną radość natomiast drugi... Niestety nie dotarł do dziś... ;( Przeczytałam treść listu z zamówienia na pocieszenie wmawiając że Mikołaj pogubił się bo miał dużo pracy ale fakt że jeden nie pojawił się był przykry. Za brak jednego listu z PRZYKROSCIĄ i bólem jedna gwiazdka mniej.
  Agnieszka, 29.01.2020, Skarszewy   
Odpowiedź Elfi:Witamy Pani Agnieszko, dziękujemy za przesłanie opinii. Nasz pracownik skontaktuje się z Panią i przekaże instrukcję przeprowadzenia procedury reklamacyjnej. Pozdrawiamy serdecznie, Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Video od Mikołaja ujęło moje dzieciaczki. Wzruszylo do lez starszego synka, 8latka. Z pewnością bede korzystać z elfi jeszcze. POLECAM!
  Monika, 29.01.2020, Reykjavik   
  Świetna pamiątka,super wykonanie (zarówno filmu jak i listu),Córeczka zachwycona. Polecam
  Ola, 29.01.2020   
  Wszystko wyszło super i pomogło w byciu grzecznym. Polecam nawet "niegrzecznym" dzieciom :)
  Kasia, 29.01.2020, Lubartów   
  To już drugi film jak kupiliśmy w Elfi. Pierwszy kupowała żona, drugi ja. Dzieci za każdym razem były zafascynowane i chciały wielokrotnie wracać do swoich nagrań :)
  Krzysztof, 29.01.2020, S.   
  Wszystko na wysokim poziomie
  JOLA, 27.01.2020   
  Super. Filmik zaskoczył pozytywnie córkę. Była przejęta. Jakość filmiku doskonała. Czas oczekiwania bardzo krótki. Dziękuję
  Marek, 24.01.2020   
  Już drugi rok z rzędu zamawiam filmik i nie zaluje
  Ania H, 24.01.2020   
  Wszystkim polecam
  Patryk, 23.01.2020   
  bardzo wzruszające dla mnie jak i dla mojej córki
  Katarzyna, 21.01.2020   
  Super pomysł na prezent dla najmłodszych.Wszystko na najwyższym poziomie
  beatris, 19.01.2020   
  rewelacja...dziewczynki zachwycone wiadomością od ŚW.MIKOŁAJA...niespodzianka mega
  ewa1979, 19.01.2020   
  Szybko i solidnie polecam.
  katrine112, 19.01.2020   
  Wykonanie tego filmiku jest fantastyczne i bardzo realistyczne. Dziecko jak i rodzina siedzą z otwartą buzią. Piękna pamiątka, dziecko przeszczęśliwe a wspomnienia bezcenne. Polecam z całego serca dla tych młodszych jak i dla tych troszkę starszych :)
  Angelika, 18.01.2020   
  gorąco polecam
  zdzisław, 16.01.2020   
  Miała być możliwość pobrania zakupionego filmu do dnia 31.01.2020. dziś chciałem to uczynić i okazało się że filmu już nie mam. obsługa bota - tragednia. nie polecam
  emiliozzz, 15.01.2020   
  Film mimo, że miał być dostępny do 31.01.2020 na stronie aby sobie go pobrać a gdy dziś starałem sie to zrobić okazało się, że już go nie ma. nie polecam
  emil, 15.01.2020   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Emilu, dziękujemy za wiadomość. W celu pobrania widea należy zalogować się na swoje Konto Klienta z używając adresu e-mail, który posłużył do złożenia właściwego zamówienia (nie kuponu). Prześlemy Panu wideo ponownie inną platformą (wetransfer).
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Jak zawsze profesjonalnie, szybko i pieknie :) dzieciaki po raz kolejne mega zaskoczone :)
  Aneczka, 14.01.2020   
  Po raz któryś zamawialiśmy film od Elfi i kolejny raz byliśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm czego skutkiem jest uśmiech dzieci w wigilię
  Wojtek, 14.01.2020   
  Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Super film. Wnuczka od trzech lat jest szczęśliwa z filmu od Mikołaja. Polecam wszystkim.
  Elżbieta, 14.01.2020   
  Film bardzo fajny, dobry kontakt, szybka realizacja, polecam ;)
  Marcin, 14.01.2020   
  Wszystko rewelacyjnie jedyny minus to cena uwazam ze 50 zl to troszke duzo
  Agusia05, 14.01.2020   
  Jestem bardzo zawiedziona. zapłaciłam za dwa listy które zamówiłam 17 grudnia 2019 roku i do dnia dzisiejszego nie dostałam listów!
  Monika, 14.01.2020, Harlow   
Odpowiedź Elfi:Witamy Pani Moniko, dziękujemy za zgłoszenie. Zakupiła Pani kupony z kodami na produkty, ale żaden z nich nie został użyty do utworzenia zamówienia. Nasz pracownik skontaktuje się z Panią w celu udzielenia pomocy w tej sprawie.
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  List zamówiony opłacony 20zł. Na stronie napisano że został wysłany 04.12 i do tej pory nie przyszedł.
  Emil, 14.01.2020, Białystok   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Emilu, dziękujemy za zgłoszenie. Nasza obsługa skontaktuje się z Panem aby pomóc rozwiązać wskazany przez Pana problem.
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Profesjonalna obsługa.Wszystko sprawnie i szybko.Szczerze polecam
  Andzia, 14.01.2020   
  Gorąco polecam. Produkt zgodny z opisem. Super opcja z modyfikacją teksu. Dostawa nawet przed terminem. Wnuk bardzo zadowolony z listu. Dorośli też lubią takie prezenty:)
  Aldona, 14.01.2020   
  Wiatm nie polecam tej firmy poprostu oszusci zamówiony list przszedl pusty trzeba byc nieźle chorym by włożyć pusta kartkę do koperty i wysłać na dotadek nie umia zwrocic pieniędzy 7,92 euro nie zbiedniej od te 7,92 euro ale sprawa trafiła do adwokata aby firm i zaliczyć odsetki może się nauczą szacunku.
  Martin, 13.01.2020, Dortmund   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Martinie, dziękujemy uprzejmie za zgłoszenie problemu do naszego działu opinii. Nasz pracownik skontaktuje się z Panem i pomoże w rozwiązaniu wskazanego problemu. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected]
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Zamówienie filmu w serwisie bez problemu obsłużyłam korzystając z telefonu. Wszystko poszło sprawnie , wybór imion i opcji z rozwijanej listy nie generował problemów, czy też załadowanie zdjęć. Jakość i wiarygodność filmu zgodna z filmem reklamowym i zamówioną rozdzielczością. Dzieci były zachwycone spersonalizowanym przekazem Mikołaja - oglądały film kilkakrotnie. Polecam wszystkim Rodzicom na prezent dla ich pociech.
  Doris, 12.01.2020   
  Zdecydowanie polecam, szybko, sprawnie
  Tomek, 10.01.2020   
  Transakcja przebiegła super. Film rewelacja polecam każdemu, dzieci podchodzą szczerze zadziwione jeszcze po świętach wnuczek wielokrotnie oglądał. Bardzo emocjonalny prezent.
  Małgorzata, 10.01.2020   
  Transakcja przebiegła bezproblemowo i pomyślnie. Dostarczony materiał wideo bardzo pozytywnie zaskoczył moje dziecko. Rodzice i dziadkowie również zadowoleni. Profesjonalna obsługa sklepu i jak najbardziej polecam :-)
  Leszek, 10.01.2020   
  Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie.Wnuczki zachwycone!Szczerze polecam
  Zadowolona babcia, 09.01.2020   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Przepisz wynik działania: 8 + 9
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę