Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (47697):
  Trochę drogo i link nie działa
  Jan, 30.06.2021   
  Wspaniały film. Widać, że pełen profesjonalizm i pomysł. Córka była szczęśliwa a my wzruszeni. W przyszłym roku na pewno powtórzymy akcję z filmem od Mikołaja. Polecam, świetna pamiątka.
  Ola_Bo, 21.06.2021   
  Pięknie wykonany film z którego nie tylko dzieci były zadowolone ale również cała rodzinka
  Radek, 09.04.2021   
  BARDZO DZIĘKUJĘ ZA NAGRANIE, WIDOK (...) BEZCENNY. MIAŁA ŁZY W OCZACH A MY RAZEM Z NIĄ
  Wiktor, 23.03.2021, marżynek   
  BARDZO DZIĘKUJĘ ZA NAGRANIE, WIDOK URADOWANEJ CÓRKI BYŁ BEZCENNY. MIAŁA ŁZY W OCZACH A MY RAZEM Z NIĄ
  JUSTYNA, 04.03.2021   
  Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam w 100%
  OLO, 21.02.2021   
  Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam w 100%
  OLO, 21.02.2021   
  Film bardzo zaskakujący dla dzieci. Cała rodzina była wzruszona. Za rok na pewno powtórzymy. Cudowny prezent...
  Gosia, 13.02.2021, Świebodzice   
  Jakość i szybka reazlizacja zamówienia, godna polecenia. Filmik rewelacyjny. Zarówno dosośli jak i dzieci są pod ogromnym wrażeniem, a zarazem wzruszeniem. Nas rodziców, doprowadził filmik do łeż ze wzruszenia i z miłości do dzieci oraz w jaki sposób została ta miłość, bliskośc przekaza. :) Serdecznie polecamy, ogrom radości i wzruszeń:)
  mix, 02.02.2021   
  dostałem mailing, iż mam jeszcze 2 dni na pobranie video, link jednak wygasł. Chociaż film można jeszcze zobaczyć przez kilka dni poprzez link to nie można go już pobrać i zaraz zniknie.
  Radek, 02.02.2021   
  Od kilku lat zamawiam filmy z Mikolajem, ale tym razem niemile zaskoczenie, dodatkowe oplaty np. za realizacje w ciagu 2 godz (kiedys standardowo w ciagu 2godz otrzymywalo sie film) i jeszcze za jakosc filmu. Oczywiscie znacznie podnosi to koszt zamowienia-szczegolnie gdy zamawia sie w ostatniej chwili. Tego nie bylo i to nie byla mila niespodzianka. Jednakze filmy sa piekne i dzieci zachwycone. Kazdemy polecam.
  Marzena, 02.02.2021   
  drugi rok z rzędu zamawiam prezent video dla wnusia- to świetna realizacja i bardzo dobry produkt- wrócimy w przyszłym roku ;-)
  ewa, 02.02.2021   
  Ze strony elfi wszystko super!
  Rafał, 01.02.2021   
  Wspaniały prezent dla dzieci. Zamawiałam już kolejny raz - dzieci zachwycone, oglądały film na okrągło :-). Ja sama też oglądałam zauroczona magią Świętego Mikołaja i jego domu. Film bardzo ładnie wykonany, z dużą dbałością o szczegóły. Mogłoby być trochę więcej opcji do personalizacji. Mam też nadzieję, że w przyszłym roku pojawi się nowy tytuł do wyboru.
  Ania, 31.01.2021   
  Oferta dostarczona zgodnie ze specyfikacją zamówienia. Bardzo pozytywny odbiór przez dziecko.
  TT, 29.01.2021   
  Syn oglądał z zaciekawieniem :) Dobrze zrealizowane wideo. Może mały niedosyt z powodu ograniczonego wyboru ilości zdań, ale i tak mogę polecić. :)
  Janusz, 25.01.2021   
  Córeczka bardzo szczesliwa i to jest najwazniejsze.Jezeli chodzi o jakosc to wszystko na najwyzszym poziomie.Polecam
  Rafał, 22.01.2021   
  Zamawiam dla dziecka od kilku lat i jesteśmy jako rodzice bardzo zadowoleni z zachwytu jaki widzimy na twarzy naszego dziecka. Polecam z całego serca.
  Anna, 20.01.2021   
  Kolejny zakup filmu od Elfi. Radości dzieci nieoceniona.
  Damian, 19.01.2021   
  W tym roku zamówiłam film dla dzieci i list, dzieci ( 7lat i4 latka) były bardzo zadowolone.Natomiast list przerobiłam bo to był list dla dorosłych osób.Byli zaskoczeni że dostali list od Mikołaja i to z pieczątką.Taka pamiątka na lata.To już drugi rok kiedy korzystam i tym sposobem potrzymuję,że Mikołaj istnieje.Kiedy oglądam ten film to sama wierze ze tak jest.Polecam.
  Sylwia, 19.01.2021, Okrągłe   
  Kupiłam film dla dwóch dziewczynek (5 i 8 lat). Film o domu Mikołaja. Córki były zachwycone! Najpierw zaniemówiły, później były tak podekscytowane, że ciągle o tym mówiły. Film profesjonalnie zrobiony, dźwięk dopasowany, wszystko bardzo realistyczne. Z całego serca polecam! :)
  Kasia, 18.01.2021   
  Dzieciaki zadowolone a to najważniejsze
  Aga, 16.01.2021   
  Cudowny prezent dla 5-latki; dziecko było zauroczone i przeszczęśliwe, że Mikołaj mówił do niej; film wywarł też duże pozytywne wrażenie na dorosłych; POLECAM!!!
  Iwona, 14.01.2021   
  Polecam, szybka realizacja zamówienia
  Lidia, 12.01.2021   
  Korzystam z Waszej oferty już drugi rok. Dzieci są zawsze zaskoczone:) moja sugestia na przyszłość, aby dodać jeszcze kilka nowych filmików. Za rok również chciałabym zamówić filmik, ale już będę miała problemy, który wybrać, żeby się nie powielił....
  Ewelina, 11.01.2021   
  List dotarł do nas w wigilię, więc idealnie, dziecko spłakało się ze szczęścia, czego chcieć więcej? :) dziękuję i polecam każdemu!
  Kejt, 11.01.2021   
  Zamówiłam film w dzień wigilii i zgodnie z opcją dwóch godzin film miałam przed czasem dostępny. Miałam jeszcze czas na skorygowanie zamówienia według innych opcji, które są dostępne. Sam film nawet zastanowił i mojego syna, który ma 9 lat i już nie wierzy w św. Mikołaja. Córka 6 lat trzymała raczkami buzię. Najważniejsze , że dzieci w Święta były grzeczne jak nakazał Mikołaj.
  Agnieszka, 10.01.2021   
  film sprawił wielką radość dzieciaczkom
  Krzysztof, 09.01.2021   
  Polecam!
  Ola, 08.01.2021   
  Wspaniały prezent dla dziecka. Bardzo dobra jakość filmu. Łatwość w zamówieniu filmu. Bezproblemowa forma płatności . Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam wszystkim .
  Aggi, 07.01.2021   
  Super, córka była zaskoczona i jednocześnie zachwycona!!! POLECAM
  Angelika, 07.01.2021   
  Moje córeczki w wieku 5 lat i 2 latka były zachwycone. Zamówiłam 3 filmiki, super jakość, szybka realizacja, wszyscy byliśmy wpatrzeni w ekran i przez chwilę sama prawie uwierzyłam w Świętego Mikołaja. Polecam serdecznie, radość dzieci niezastąpiona.
  Ania, 06.01.2021   
  Rewelacja dziecko kolejny rok z rzędu oczarowane i zaskoczone, polecam za rok na pewno również zamówię
  Natalia, 06.01.2021   
  Super niespodzianka. Chłopcy (4 i 6 lat) nie mogli uwierzyć, że Mikołaj i do nich napisał list. Oglądali film trzykrotnie i dopiero oderwali się od ekranu. Ich miny...nie do opisania.
  Edyta, 06.01.2021   
  Wszystko super oprócz jednej rzeczy ... ledwo co odbudowałam mojej 8-latce wiarę w Mikołaja, to straciła ją na nowo i jeszcze padły z Jej ust ... mamo, zawiodłam się na Tobie. Wszystko za sprawą reklam, które macie w Internecie - YouTuble itd. Moja 8-latka przeglądając swoje bajki natknęła się na Waszą reklamę ... zamów film od Mikołaja dla swojego dziecka itd. To jest słabe - My rodzice wiemy o Elfi, a informacje o Was wśród rodziców genialnie rozchodzą się "drogą pantoflową". Palicie sobie mosty wśród Nas - rodziców. Choć pomysł macie genialny, wykonanie również, to niestety nie skorzystam więcej z Waszych usług. Nie chcę po raz kolejny usłyszeć ... mamo, zawiodłam się na Tobie. Pozdrawiam Kinga Wójcik-Kubisiak
  Kinga Wójcik-Kubisiak, 06.01.2021   
  Szkoda, że kilkanaście lat temu tego nie było
  Sandra, 06.01.2021   
  fantastyczny prezent dla dziecka :) ogromny plus za możliwość wyedytowania filmiku już po jego otrzymaniu :)
  Karolina, 05.01.2021   
  Jestem Bardzo zadowolona z usług Elfi. Realizacja błyskawiczna ;) Moje dzieci są oczarowane magicznymi filmikami od Świętego Mikołaja :) Radość dzieci jest bezcenna. Fachowa robota! Polecam bardzo gorąco dla tych którzy mają małe pociechy w domu :)
  Kasia, 05.01.2021   
  Zamówiłem film dla trójki dzieciaków. Niesamowite wrażenie. I u mnie pojawiły się łezki. POLECAM W 100%
  Adam D, 05.01.2021   
  Perfekcyjna i szybka realizacja zamówienia zgodnie z naszymi zaleceniami i oczekiwaniami. Do tego wysoka jakość, która działa na korzyść firmy. Będę z pewnością polecać bo to wspaniała pamiątka na długie lata.
  Monika Sworowska, 05.01.2021   
  Spersonalizowany film jest fantastyczny, bajkowa sceneria, piękna muzyka i bohaterowie sprawiają ogromną przyjemność nie tylko dziecku. Reakcja mojego synka była bezcenna, przez 7 min był bombą radosnych emocji. Film bardzo nam się podoba, już podzieliłam się linkiem do sklepu elfi ze znajomymi :) Bardzo miła i szybka pomoc na czacie Gorąco polecam :)
  Anna, 05.01.2021   
  To kolejny rok z Elfi. Wnuczek ponownie zachwycony. Czeka na kolejny film za rok. Filmy sprawiają ogromną radość. Dziękuje Elfi :)
  Agata B., 04.01.2021   
  Firma tworzy prawdziwe cuda dla dzieci
  Mamazwyboru IG, 04.01.2021   
  wszystko było w porządku
  Pokropek, 04.01.2021   
  Zamawiamy co roku i co roku wszystko na najwyższym poziomie!
  Monika i Przemyslaw, 04.01.2021   
  Polecam.Realizacja zamówienia bardzo szybko , sprawnie. Film dla dzieci okazał się strzałem w dziesiątkę .
  Agnieszka, 04.01.2021   
  Polecam z calego serca.Piekny i niezapomniany prezent dla dzieci.
  Agata.O, 04.01.2021   
  List wruszyl moją 9 letnia corkę, okazal sie swietnym prezentem na Nowy Rok; polecam zakup. List dotarl w 7 dniu roboczym.
  ela skonieczna, 04.01.2021   
  Bardzo dobrze zrobiony film, dla dzieci ale też i dla dorosłych to rewelacyjna niespodzianka. Świetny film dający naprawdę dużo radości. Bardzo polecam!!!
  Joanna, 04.01.2021   
  Bardzo polecam firmę Elfi i jej wspaniałe pomysły . Bardzo szybka realizacja zamówienia, które w pełni spełniło oczekiwania moje i oczywiście dzieci. Byliśmy zachwyceni filmem i jego montażem.
  Anna, 04.01.2021   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę
... acha, i jeszcze jedno.

Za chwilę otrzymasz od nas maila z potwierdzeniem Twojego zapisu do newslettera. Otwórz go i kliknij w link abyśmy mogli wysłać Ci info o rabatach. I gotowe :) ps. jeśli nic nie dostałeś zajrzyj do Spamu lub Ofert.