Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (47667):
  Syn oglądał z zaciekawieniem :) Dobrze zrealizowane wideo. Może mały niedosyt z powodu ograniczonego wyboru ilości zdań, ale i tak mogę polecić. :)
  Janusz, 25.01.2021   
  Córeczka bardzo szczesliwa i to jest najwazniejsze.Jezeli chodzi o jakosc to wszystko na najwyzszym poziomie.Polecam
  Rafał, 22.01.2021   
  Zamawiam dla dziecka od kilku lat i jesteśmy jako rodzice bardzo zadowoleni z zachwytu jaki widzimy na twarzy naszego dziecka. Polecam z całego serca.
  Anna, 20.01.2021   
  Kolejny zakup filmu od Elfi. Radości dzieci nieoceniona.
  Damian, 19.01.2021   
  Kupiłam film dla dwóch dziewczynek (5 i 8 lat). Film o domu Mikołaja. Córki były zachwycone! Najpierw zaniemówiły, później były tak podekscytowane, że ciągle o tym mówiły. Film profesjonalnie zrobiony, dźwięk dopasowany, wszystko bardzo realistyczne. Z całego serca polecam! :)
  Kasia, 18.01.2021   
  Dzieciaki zadowolone a to najważniejsze
  Aga, 16.01.2021   
  Cudowny prezent dla 5-latki; dziecko było zauroczone i przeszczęśliwe, że Mikołaj mówił do niej; film wywarł też duże pozytywne wrażenie na dorosłych; POLECAM!!!
  Iwona, 14.01.2021   
  Polecam, szybka realizacja zamówienia
  Lidia, 12.01.2021   
  Korzystam z Waszej oferty już drugi rok. Dzieci są zawsze zaskoczone:) moja sugestia na przyszłość, aby dodać jeszcze kilka nowych filmików. Za rok również chciałabym zamówić filmik, ale już będę miała problemy, który wybrać, żeby się nie powielił....
  Ewelina, 11.01.2021   
  List dotarł do nas w wigilię, więc idealnie, dziecko spłakało się ze szczęścia, czego chcieć więcej? :) dziękuję i polecam każdemu!
  Kejt, 11.01.2021   
  Zamówiłam film w dzień wigilii i zgodnie z opcją dwóch godzin film miałam przed czasem dostępny. Miałam jeszcze czas na skorygowanie zamówienia według innych opcji, które są dostępne. Sam film nawet zastanowił i mojego syna, który ma 9 lat i już nie wierzy w św. Mikołaja. Córka 6 lat trzymała raczkami buzię. Najważniejsze , że dzieci w Święta były grzeczne jak nakazał Mikołaj.
  Agnieszka, 10.01.2021   
  film sprawił wielką radość dzieciaczkom
  Krzysztof, 09.01.2021   
  Polecam!
  Ola, 08.01.2021   
  Wspaniały prezent dla dziecka. Bardzo dobra jakość filmu. Łatwość w zamówieniu filmu. Bezproblemowa forma płatności . Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam wszystkim .
  Aggi, 07.01.2021   
  Super, córka była zaskoczona i jednocześnie zachwycona!!! POLECAM
  Angelika, 07.01.2021   
  Moje córeczki w wieku 5 lat i 2 latka były zachwycone. Zamówiłam 3 filmiki, super jakość, szybka realizacja, wszyscy byliśmy wpatrzeni w ekran i przez chwilę sama prawie uwierzyłam w Świętego Mikołaja. Polecam serdecznie, radość dzieci niezastąpiona.
  Ania, 06.01.2021   
  Rewelacja dziecko kolejny rok z rzędu oczarowane i zaskoczone, polecam za rok na pewno również zamówię
  Natalia, 06.01.2021   
  Super niespodzianka. Chłopcy (4 i 6 lat) nie mogli uwierzyć, że Mikołaj i do nich napisał list. Oglądali film trzykrotnie i dopiero oderwali się od ekranu. Ich miny...nie do opisania.
  Edyta, 06.01.2021   
  Wszystko super oprócz jednej rzeczy ... ledwo co odbudowałam mojej 8-latce wiarę w Mikołaja, to straciła ją na nowo i jeszcze padły z Jej ust ... mamo, zawiodłam się na Tobie. Wszystko za sprawą reklam, które macie w Internecie - YouTuble itd. Moja 8-latka przeglądając swoje bajki natknęła się na Waszą reklamę ... zamów film od Mikołaja dla swojego dziecka itd. To jest słabe - My rodzice wiemy o Elfi, a informacje o Was wśród rodziców genialnie rozchodzą się "drogą pantoflową". Palicie sobie mosty wśród Nas - rodziców. Choć pomysł macie genialny, wykonanie również, to niestety nie skorzystam więcej z Waszych usług. Nie chcę po raz kolejny usłyszeć ... mamo, zawiodłam się na Tobie. Pozdrawiam Kinga Wójcik-Kubisiak
  Kinga Wójcik-Kubisiak, 06.01.2021   
  Szkoda, że kilkanaście lat temu tego nie było
  Sandra, 06.01.2021   
  fantastyczny prezent dla dziecka :) ogromny plus za możliwość wyedytowania filmiku już po jego otrzymaniu :)
  Karolina, 05.01.2021   
  Jestem Bardzo zadowolona z usług Elfi. Realizacja błyskawiczna ;) Moje dzieci są oczarowane magicznymi filmikami od Świętego Mikołaja :) Radość dzieci jest bezcenna. Fachowa robota! Polecam bardzo gorąco dla tych którzy mają małe pociechy w domu :)
  Kasia, 05.01.2021   
  Zamówiłem film dla trójki dzieciaków. Niesamowite wrażenie. I u mnie pojawiły się łezki. POLECAM W 100%
  Adam D, 05.01.2021   
  Perfekcyjna i szybka realizacja zamówienia zgodnie z naszymi zaleceniami i oczekiwaniami. Do tego wysoka jakość, która działa na korzyść firmy. Będę z pewnością polecać bo to wspaniała pamiątka na długie lata.
  Monika Sworowska, 05.01.2021   
  Spersonalizowany film jest fantastyczny, bajkowa sceneria, piękna muzyka i bohaterowie sprawiają ogromną przyjemność nie tylko dziecku. Reakcja mojego synka była bezcenna, przez 7 min był bombą radosnych emocji. Film bardzo nam się podoba, już podzieliłam się linkiem do sklepu elfi ze znajomymi :) Bardzo miła i szybka pomoc na czacie Gorąco polecam :)
  Anna, 05.01.2021   
  To kolejny rok z Elfi. Wnuczek ponownie zachwycony. Czeka na kolejny film za rok. Filmy sprawiają ogromną radość. Dziękuje Elfi :)
  Agata B., 04.01.2021   
  Firma tworzy prawdziwe cuda dla dzieci
  Mamazwyboru IG, 04.01.2021   
  wszystko było w porządku
  Pokropek, 04.01.2021   
  Zamawiamy co roku i co roku wszystko na najwyższym poziomie!
  Monika i Przemyslaw, 04.01.2021   
  Polecam.Realizacja zamówienia bardzo szybko , sprawnie. Film dla dzieci okazał się strzałem w dziesiątkę .
  Agnieszka, 04.01.2021   
  Polecam z calego serca.Piekny i niezapomniany prezent dla dzieci.
  Agata.O, 04.01.2021   
  List wruszyl moją 9 letnia corkę, okazal sie swietnym prezentem na Nowy Rok; polecam zakup. List dotarl w 7 dniu roboczym.
  ela skonieczna, 04.01.2021   
  Bardzo dobrze zrobiony film, dla dzieci ale też i dla dorosłych to rewelacyjna niespodzianka. Świetny film dający naprawdę dużo radości. Bardzo polecam!!!
  Joanna, 04.01.2021   
  Bardzo polecam firmę Elfi i jej wspaniałe pomysły . Bardzo szybka realizacja zamówienia, które w pełni spełniło oczekiwania moje i oczywiście dzieci. Byliśmy zachwyceni filmem i jego montażem.
  Anna, 04.01.2021   
  Szanowni Państwo, od początku dokonuję zakupu wideo. Pierwszy był super, zaś kolejne jakby traciły na atrakcyjności. No cóż dzieci się cieszą, choć w tym roku też zauważyłam niedosyt u wnuczek. Za rok przemyślcie, ale oceniam bardzo pozytywnie. Ewa 04.01.2021
  Ewa, 04.01.2021, Elbląg   
  Wspaniala niespodzianka dla dzieciaczkow!!! LIsty pelne tresci rzeczywiscie odpowiadajace proponowanej grpie dzieci. Mam nadzieje, ze w naztepnym roku beda rownie ciekawe choc w tresci inne gdyz dzieci sie zorientuja, ze co roku jest to samo.....
  Bogna, 04.01.2021, Bruxelles   
  Dzieci jak co rok byly bardzo zadowolone
  Aneta, 03.01.2021   
  Najlepszy prezent świąteczny jaki moja córka mogla dostać.
  Karolina, 03.01.2021   
  Robi wrażenie :) polecam!
  Aga, 03.01.2021   
  Świetna realizacja
  Marzena, 03.01.2021   
  Reakcja dzieci bezcenna! Gratuluję pomysłu i wykonania! Poszerzajcie ofertę. Liczę na Was w przyszłym roku.
  Mariola Król, 03.01.2021   
  Jestem pod wrażeniem. Wszystkim bardzo podobało się
  Marlena Buzak, 03.01.2021   
  Dzień Dobry Szanowni! Film od Św. Mikołaja kupuję od kilku lat. Pierwszy film był rewelacyjny! Z każdym rokiem spodziewam się równie dobrej treści filmu, moim zdaniem z roku na rok treść filmu jest mniej ciekawa, niestety. Film sprawia radość moim dzieciom, lecz ja czuję pewien niedosyt. Jeżeli mogę dorowadzić klientom którzy biorą wideo pierwszy raz to polecam film "Dom Mikołaja" moim zdaniem najlepszy z dotychczasowych. Pozdrawiam życząc wszystkiego dobrego w nowym roku.
  Mariusz z Pabianic w Polsce, 02.01.2021   
  Dzieci zachwycone. Film świetnie zrobiony i w ciągu zaledwie 3 godzin od zamówienia! Bardzo pozytywnie oceniam współpracę!
  Aneta, 02.01.2021   
  Dzieci szczęśliwe:) super pomysł na dodatek do prezentu:)
  Sylwia, 02.01.2021   
  Świetna robota
  Małgorzata, 02.01.2021   
  Dzieci zachwycone. Chcą ciągle powtarzać oglądanie wiadomości od Mikołaja
  Marzena, 02.01.2021   
  Polecam, od 3 lat zamawiamy i córka przeszczęśliwa :):)
  Anna Hanysz, 02.01.2021   
  Super i niepowtarzalny prezent dla dziecka
  Marta, 02.01.2021   
  Najwspanialsza ekranizacja dla dziecka jako prezent, szczególnie kiedy jeszcze dostaje w prezencie to co Mikołaj jej pokazał. Wzruszeń było co niemiara DZIĘKUJEMY
  Karolina i Oliwia, 01.01.2021   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę
... acha, i jeszcze jedno.

Za chwilę otrzymasz od nas maila z potwierdzeniem Twojego zapisu do newslettera. Otwórz go i kliknij w link abyśmy mogli wysłać Ci info o rabatach. I gotowe :) ps. jeśli nic nie dostałeś zajrzyj do Spamu lub Ofert.