Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (43398):
  Filmy rewelacja !!!! Na pewno zamówię w przyszłym roku!!!!
  Izabela, 04.12.2020   
  Trafiłam na tę stronę dopiero teraz i jestem zachwycona. Myśle, że od teraz to będzie nasza tradycja dodaje to jeszcze więcej magii do świat i dla małych i dla dużych. Świetna sprawa.
  Julia, 04.12.2020, Trzebielino   
  Magiczny filmik z domu Mikołaja, moja 4 letnia Córka że wzruszenia się poplakała , ogląda film na okrągło, Zamawiałysmy pierwszy raz ale napewno będziemy wracać, póki będzie wiara w Mikołaja oby jak najdłużej 😍
  Joanna, 04.12.2020, Warszawa   
  Świetny film, super wykonanie...Zamawiam już trzeci raz, ale za każdym razem mam kłopot ze zdjęciami, bo trudno jest skadrować zdjęcia dwójki dzieci wg przyznanych reguł....
  Dorota, 04.12.2020, Katowice   
  Nagranie zrobione w sposób magiczny. Mikolaj jest przecudowny, ma tak ciepły głos że chciałby się go przytulić. Wzruszyłam się oglądając filmik z synem
  Dajana, 03.12.2020   
  Polecam chrześniak byl abardzo zadowolony. Nie mogl uwierzyć ze Mikolaj do niego napisał. Ale radosc nie do opisania.
  Chrzesna, 03.12.2020   
  film jak zawsze świetny, szybka wysyłka, bez problemów, polecam
  ania, 03.12.2020   
  Film - cudowne wrażenia dla dzieci i dla rodziców :) Polecam - naprawdę warto . Zamawiałam już drugi raz i nie żałuję :)
  Ewelina :), 03.12.2020   
  Super sprawa.
  Kamila, 03.12.2020   
  Super :) tylko czekać na zaskoczenie dzieci a doroslych też :)
  Polishsoldier, 03.12.2020   
  Fascynacja syna na widok filmu była bezcenna. Polecam serdecznie.
  Kwaka, 03.12.2020   
  fantastyczny film!
  dot, 03.12.2020   
  Film rewelacja już widzę zdziwienie moich wnuków.Polecam warto.
  Agnieszka Kosatka, 03.12.2020   
  Polecam mega prezent i pamiątka dla dzieci. Uśmiech dziecka bezcenny.
  Ula, 03.12.2020   
  Moje dzieciaczki są przeszczęśliwe z listu od Świętego Mikołaja, chętnie pokazywały wszystkim członkom rodziny, paniom w przedszkolu i w szkole swój list. Starsza córka dostaje list od czterech lat a młodszy syn od dwóch lat i z pewnością będą dostawać taki list jeszcze długo długo długo. POLECAMY WSZYSTKIM !
  mama Lenki i Jasia, 03.12.2020   
  Od kilku lat moja córka otrzymuje od Mikołaja video oraz kalendarz adwentowy. Zawsze pełna podziwu, skąd Mikołaj tyle o niej wie :) Przeszczęśliwa, gdy znajdzie się na liście grzecznych dzieci. Polecam każdemu, kto chce dodać magii dziecku w oczekiwaniu na Święta.
  Magda, 03.12.2020   
  Zaznaczyłam opcję, że dzieci były niegrzeczne i trochę żałuję, bo z filmiku wynika, ze dzieciom nie należy się w tym roku prezent. Boje się jak z tego wybrnąć i jak zareagują. Myślałam, ze treść filmu będzie inna tzn. bardziej nastraszenia niż kategoryczny zakaz... :(
  Kasia, 03.12.2020   
Odpowiedź Elfi:Witaj Kasiu, Jeśli nie odpowiada Ci opcja "niegrzeczne", to żaden problem 🙂 Wystarczy wejść na swoje Konto Klienta i przy danym zamówieniu kliknąć "edytuj". Jest tam możliwość zmiany na wersje "grzeczne". Nowy film wygeneruje się po 2 godzinach od zapisania zmian. W razie dalszych problemów lub pytań zapraszamy na naszą stronę lub napisz do nas na [email protected] Pozdrawiamy świątecznie, Zespół Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Jestem bardzo zadowolona.
  Anna Wojtasik, 03.12.2020   
  Jestem zadowolona z zamowienia. W tym roku postawiłam na video od Mikołaja. Mój syn był w totalnym pozytywnym szoku. Nie dowierzał, że Miķołaj wszystko o nim wie. Mega radość dziecka. Z całego serca polecam.
  Kasia, 03.12.2020   
  Przepiękny film , moje dziecko siedziało jak zahipnotyzowane . Mamo Mikołaj to wszystko wie ?
  Elżbieta Madej, 03.12.2020   
  To jest prawdziwa magia swiat dla dzieci. Naprawde polecam!
  Kasia30, 03.12.2020   
  List przyszedł zgodnie z opisem - nawet mnie już od razu się spodobał, a co dopiero jak dzieci zobaczą. Czas oczekiwania zgodny z terminami podanymi na stronie. Jednocześnie obsługa profesjonalna i szybka. Dziękuję bardzo
  Izabela, 03.12.2020   
  Zajefajna sprawa dla dzieciakow polecam
  Budzik, 03.12.2020   
  Pierwszy raz skorzystałam. Jestem bardzo zadowolona ! Polecam.
  Maja Pawlaczyk, 03.12.2020   
  Bardzo dobry pomysł z listami, materiały wysokiej jakości, spersonalizowany list od Mikołaja zrobił niesamowite wrażenie na dzieciach. Polecam !!!!
  Brida, 03.12.2020   
  Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie. Video od Mikołaja piękne. Polecam wszystkim.
  Ewa G., 03.12.2020   
  Świetny wzruszający film. Syn szczęśliwy. Polecam z czystym sumieniem
  Iwona, 03.12.2020   
  Świetmy pomysł i wykonanie. Polecam
  Piotr, 03.12.2020   
  Synek zachwycony! Radość na jego buzi bezcenna!
  Kasia, 03.12.2020   
  Kilka lat z rzędu zamawiałam dla dzieci film natomiast w tym roku zdecydowałam się na list. List, który napisałam sama zawierał dokładne informacje o dzieciach oraz specjalne zalecenia dla dzieci. Mina dzieci bezcenna gdy przeczytały ile rzeczy Mikołaj o nich wie :) Cudowny prezent i niesamowita pamiątka
  Basia, 03.12.2020   
  List jest mega super ,bardzo dobra niespodzianka.List przyszedł szybko.Niemoge się do czekać miny dzieci.Będa zachwycone Św.Mikolaj do nich napisał. Dziękuję .
  Izabela Świderska, 03.12.2020   
  Niesamowity pomysł ! Reakcja dziecka - bezcenna ! Wspomnienie na długie lata Dziekuje
  Marta, 03.12.2020   
  Fantastyczny film najlepsza pamiątka i niespodzianka dla maluchów polecam 100%
  Paweł, 03.12.2020, Wieliczka   
  Zamówiłam po raz pierwszy ale napewno nie ostatni. Świetny pomysł na prezent. Dzieci szczęśliwe uśmiechnięte. Widząc radość w ich oczach to najpiękniejszy moment. Gorąco polecam.
  Ewa, 03.12.2020, Bardo   
  Wystarczy jedno słowo... REWELACJA!!!! Bardzo polecam
  Daria, 03.12.2020, Ruda Śląska   
  Wspaniała inicjatywa i wspaniały filmik. Moje Dzieci przeszczęśliwe, ja wzruszona. Film cudowny, miły dla oka i ucha. Dzieciaki oglądają go nieustannie. Serdecznie polecam, bo naprawdę warto! :)
  Karolina, 03.12.2020, Łódź   
  Polecem !! ,Nic tak nie cieszy dziecka jak list od Mikołaja zaadresowany jeszcze imieniem i nazwiskiem ("mamo Mikołaj mnie zna(...) " Super sprawa ,radości nie tylko dla dziecka ale i rodziców.
  RENATA, 03.12.2020, PRUSINOWO   
  Szybka realizacja zamówienia, znakomity kontakt z Elfi. Dziękuję
  Grażyna, 03.12.2020, Zdzieszowice   
  Bardzo dziękuję, za tak szybką odpowiedź w postaci filmu! Córka jest przeszczesliwa ! 🥰
  Honorata, 03.12.2020, Tczew   
  super filmik i super pomysł aby w tych trudnych czasach sprawić dziecku mila niespodziankę
  Krystian, 03.12.2020, Herne   
  W tym roku po raz pierwszy ale nie ostatni, zamówiłam list i wideo od Świętego Mikołaja. List już córce odczytałam, bardzo jej się podobał, poza tym ogromną niespodziankę i przyjemność sprawiły jej naklejka, widokówka i dyplom Grzecznego Dziecka. Wideo zobaczy dopiero w Wigilię, ale jestem pewna, że sprawi jej jeszcze większą frajdę i radość. Ogólnie bardzo polecam, piękna niespodzianka i pamiątka po latach.
  Aneta, 03.12.2020, Płońsk   
    W tym roku zamówilam wideo po raz pierwszy i napewno nie ostatni. Filmik cudny już nie mogę się doczekać reakcji mojej córki jak zobaczy go wieczorem.
  Michalina, 03.12.2020, Korczyna   
  Polecam! Świetny pomysł i wspaniałą niespodzianka dla Dzieci.
  Karolina, 02.12.2020   
  Mega polecam. Dzieci zadowolone oraz cala rodzina. Cos pieknego.
  Ewelina, 02.12.2020   
  polecam wszystkim już kilka lat zamawiam i dzieci szczęśliwe:)
  Patrycja, 02.12.2020   
  Zrobiliśmy poerwszy raz taki prezent dzieciakom (7mc , 2,5latka) Starszak wniebowzięty
  Mama dwóch łobuzów, 02.12.2020   
  Mega szybka realizacja. Film rewelacyjny! Dzieci oglądają codziennie i są oczarowana! Na prawdę warto!
  Usatysfakcjonowana mama, 02.12.2020   
  Polecam w 100%
  Joanna, 02.12.2020   
  Filmik idealny, gorąco polecam i sama na pewno jeszcze skorzystam
  Katarzyna, 02.12.2020   
  Polecam, świetna niespodzianka dla dziecka. Super pomysł, niezapomniana pamiątka. Polecam szczerze.
  Jolasz, 02.12.2020   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę
... acha, i jeszcze jedno.

Za chwilę otrzymasz od nas maila z potwierdzeniem Twojego zapisu do newslettera. Otwórz go i kliknij w link abyśmy mogli wysłać Ci info o rabatach. I gotowe :) ps. jeśli nic nie dostałeś zajrzyj do Spamu lub Ofert.